1294645977_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Loppiaisen leivottiin tyttöjen kanssa pullaa ! Ja jauhot pöllysi keittiössä ! Tytöt saivat omat klönttinsä ja rusinoita, joita he sitten tunkivat pulliinsa. Mä pyöräytin Boston-kakun, jota en olekaan ennen kotona tehnyt. Joskus koulussa tuli näitä tehtyä ja sielläkin tehtiin sellaisia pieniä. Ei tälläisiä megakakkuja kuten mä tein! Siis tästä tuli tosi iso ja osasta kohtaa paiston jälkeen ihan kivikova. Ehkä siis ens kerralla hieman vähemmän taikinaa ja täytettä..

Tässä on siis ihan peruspullataikina ja tähän käytin noin 2 1/2 dl taikinaa. Kaulein levyksi, voitelin levyn voilla, ripottelin päälle fariinisokeria ja kanelia. Rullalle ja paloiksi. Voideltuun irtopohjavuokaan ja kohoamaan. Kananmunalla voitelu, mantelilastuja päälle ja 200 C noin 40 minuuttia.