2003422.jpg

Wokkeja olen viime aikoina tehnyt paljon, kiitos Mikan ja Heidin! =)  Sain heiltä tämän wok-pannun synntärilahjaksi.
Yleensä heitän näihin ihan mutu-tuntumalla aineita eikä niistä ole mitään tarkkaa ohjetta. Laitan kuitenkin hieman suuntaa antavaa ohjetta tähän.
Tämä oli makoisaa, enkä tehnyt liian tulista, niin Emmikin söi tätä.

4 porkkanaa
1 paprika
puolikas kurkku
1 sipuli
200 g kanan fileesuikaleita
maissinuudeleita
n. 3 rkl makeaa soijakastiketta
2 limen mehut
1 pieni kuivattu chili
jauhettua korianteria

¤ Laita wokkiin pari lusikallista öljyä. Kypsennä kanasuikaleet lähes kypsiksi.
Suikaloi paprikat ja porkkanat "tikuiksi". Laita porkkanat ja paprikat kanojen joukkoon. Pilko sipuli ja laita se pannuun. Puolita kurkku ja poista siitä siemenet.
Laita pannulle chili, limen mehut, soijakastike ja korianteria. Anna muhia noin 5 minuuttia.
Keitä nuudelit toisessa kattilassa kypsäksi. Valuta niistä vesi pois.
Lisää lopuksi kurkut ja nuudelit wokkiin. Kuumenna ja tarjoile heti.