2143740.jpg

Olen jo aikaisemminkin sanonut, että tykkään hirveästi katsella ruokaohjelmia. Ehdoton suosikkini on Tinan keittiössä, jonka nauhoitan aina! Siinä on niin hyviä reseptejä ja niitä on helppo itse toteuttaa. Viime jaksossa hän teki kanaa ja mozzarellasalaattia. Kuola valui suupielistä kun katselimme ohjelmaa ja PAKKOHAN tätä oli tehdä itse.. Oli sitten aivan sairaan hyvää!! Kevyttä ja ihanaa.. Alkuperäinen resepti on täällä ja minä hieman sitä muuttelin.

1 pkt kanan rintafilettä
1 pkt pekonia

2 prk kevyt ranskankermaa
1 pieni punasipuli
2 valkosipulinkynttä
n. puolikas ruukku timjamia
4 tomaattia
2 mozzarellapalloa
suolaa
mustapippuria

¤ Halkaise kanafileet pitkittäin ja kääräise ympärille pekonia. Grillaa niitä pannulla 5-7 minuuttia molemmin puolin.
Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Sekoita murskattu valkosipuli, yrtit ja silputtu sipuli ranskankermaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna hetki maustua.

Minä tein ensiksi mozzarellasalaatin ja annoin sen olla jääkaapissa noin puoli tuntia. Oli kyllä hyvää.. Kannattaa kokeilla!