tiistai, 24. kesäkuu 2008
Juhannus-herkkuja, eli kanaa, kasviksia, vuohenjuustoa ja uusia perunoita
Juhannuksena tein kauheasti iltapalaksi erilaisia Snack-paloja ja tässä yksi niistä. Ja älkää naurako, jos annos näyttää kauhean isolta, mutta kyllä minä tämän kaiken söin ja päälle vielä jälkiruokaa! =)
Kasvisnyytit:
herkkusieniä
paprikaa
tomaattia
sipulia
kesäkurpitsaa
¤ Pilko kasvikset ja kääri ne folionyyttiin. Paista ne 200 C:asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne pehmenevät.
Kana:
kanafilettä
1 prk ruokakermaa
¤ Paista kanafilee kypsäksi ja lisää loppuvaiheessa ruokakerma
Uudet perunat keitin höyrykattilassa kypsiksi.
Vuohenjuustoleipä:
paahtoleipää
vuohenjuustoa
oliiviöljyä
¤ Sivele paahtoleivälle oliiviöljyä ja laita päälle reilu kerros vuohenjuustoa. Paista 200 C:asteessa noin 4 minuuttia, kunnes juusto hieman sulaa.
Oli tuossa kana päällä näköjään klöntti aurajuustoakin.. =)
Kommentit