sunnuntai, 3. elokuu 2008
Korianterilla ja limellä maustettu kanakastike ja maissinuudeleita
Noita maissinuudeleita en ole ennen kokeillut ja nekin osoittautuivat hyviksi. Niiden rakenne oli kypsänäkin kovahko ja kumimainen, eli minun kaltaiseni "kultakurkku" sai hetken totutella niiden koostumukseen, ennen kuin sain nielaistua.. Mutta ruokaa otin kuitenkin lisää pariinkiin otteeseen ja samalla sain karistettua loputkin epäluulot maissinuudeleista! =)
maissinuudeleita tai muuta vastaavia
kanafilettä hunajamarinaadissa
1 prk kookosmaitoa ( 400 g )
2 kevätsipulia varsinee
punaista currytahnaa
inkivääritahnaa
punaista chilitahnaa
n. 3 rkl soijakastiketta
n. 3 rkl sokeria
vettä, jos kastikkeesta tulee liian paksua
1/2 ruukku korianteria
2 limen mehut
¤ Suikaloi kanafileet ja paista ne pannulla kypsäksi. Kaada joukkoon kookosmaito. Viipaloi kevätsipulit ja laita ne joukkoon. Laita curry-, inkivääri- ja chilitahnoja noin 1 tl kastikkeen joukkoon. Siis kaikkia tahnoja yksi lusikallinen. Sekoittele ja anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää vielä soijakastike, sokeria ja limen mehut puristettuna. Silppua lopuksi korianteria joukkoon.
Keitä maissinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä.
Tarjoile kastike kuumien nuudelien kera.
Tässä vielä kuva maissinuudeleista. Ostimme ne Prismasta, enkä kyllä ole niitä muualla nähnytkään.
Kommentit