keskiviikko, 7. toukokuu 2008
Siskonmakkara spagetti
n. 300 g spagettia
1 pkt Korpelan siskonmakkaroita ( Korpelan ovat parhaita! )
ruokaöljyä
1 pieni punainen chili
4 valkosipulinkynttä
1 punasipuli
1 punainen paprika
1 dl silputtua persiljaa
2 dl kermaa
reilusti mustapippuria
parmesanraastetta
¤ Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Puserra siskonmakkaroista pieniä palleroita pannulle ja paista ne kullanruskeiksi.
Halkaise chili ja poista siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutio paprika. Hienonna persilja.
Kiehauta spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää pannulle kerma ja muuta ainekset, mutta ei parmesaania. Anna kiehua hetki.
Nosta valutettu kuuma spagetti isoon tarjoilukulhoon ja kaada päälle kastike. Raasta päälle parmesaania ja tarjoile heti!
Tässä kuvaa, kun siskonmakkarat ruskistuvat pannulla.
Ja tässä lopputulos! Bon Appetit!
Kommentit