1266213539_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viime viikonloppuna meillä oli pullapäivä! Tytöt olivat mukana menossa ja voin kertoa, että jauhot pölisivät ja taikinaa syötiin niin paljon, että koko loppupäivän tuli ns. hiivaröyhyjä.. Nolostunut

Korvapuusteihin laitoin kanelin ja voisulan lisäksi fariinisokeria. Toscapullat tein seuraavasti: Kauli taikina levyksi, voitele levy pehmeällä voilla ja ripottele päälle sokeria. Rulla tiukasti ja leikkaa sopiviksi paloiksi ja laita ne vuokiin. Anna kohota. Paista 200 C:ssa 5 minuuttia, eikä pullia tarvitse voidella. Valmista tällä välin toscatäyte.

100 g voita
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa
70 g mantelilastuja

¤ Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja kiehauta seos. Anna hieman jäähtyä.

Ota pullat uunista ja lusikoi toscatäytettä päälle. Paista vielä noin 8 minuuttia ja nauti kylmän maidon kera!!