2152659.jpg

Eikös olekin ihanan väristä? Se on tuo sahrami, mikä värjää. Sahrami on muuten maailman kallein mauste. Tähän tarvittiin n. 1 rkl, eli noin 1 gramma ja se maksoi paikallisessa kauppahallissa 4 €. Että näin..
Tinan keittiössä tehtiin tätä ja pitihän minun taas kokeilla. Jouluksi tulee kuitenkin tehtyä jotain sinappia ja tällä kertaa halusin jotain erilaista. Alkuperäinen ohje on täällä.


1 dl dijonsinappia
1/2 dl appelsiinimehua  ( käytin ihan tuoremehua )
0,5 g sahramia
1 rkl hunajaa
n. 1/2 rkl roseepippurimurskaa
puolikkaan sitruunan kuori
1/2 rkl sitruunanmehua

¤ Kiehauta appelsiinimehu, sahrami, hunaja ja pippurit. Anna jäähtyä. Lisää sinappi ja sitruunanmehu ja kuori. Säilö puhtaaseen tölkkiin.