Pohja:

3 dl maitoa
50 g hiivaa
4 rkl öljyä
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
n. 8 dl vehnäjauhoja

¤ Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää öljy, suola ja sokeri. Sekoita. Lisää jauhoja ja alusta taikina kiinteäksi. Kauli taikina leivinpaperin päälle.Käytä kaulimiseen runsaasti jauhoja, ettei se tartu rullausvauheessa leivinpaperiin kiinni. Kun olet kaulinut, nostele taikinan reunoja ja lisää vielä varmuuden vuoksi alle jauhoja, ettei se tartu kiinni.  Anna kohota n. 15 minuuttia.
Täytä haluamallasi täytteillä, kierrä rullalle ja kohota vielä noin 20 minuuttia.
Voitele kohonnut pätkylä kananmunalla ja paista 175 C:asteessa n. 25 minuuttia.

Itellä lempparitäytteet ovat jauheliha, persikka, aurajuusto ja ehdottomasti Pirkan Chili-tomaattimurska! Mitään muuta tomaattimurskaa en pizzaan laita! =) Ja nimenomaan Pirkan. Esimerkiksi Eldoradon Chili-murska ei maistu millekään. Rainbowkin menettelee, mutta PIRKKA ON PARAS!! Ja juustoraastekin on aina Valion punaleimaemmentaalia.
Ja tämä pizzarullan resepti on ainakin 13 vuotta vanhasta Pirkka-lehdestä. Ja tämä ei ole muuten mikään Pirkka mainos, jos joku niin luulee! =)