tiistai, 24. kesäkuu 2008
Tuunattua Hawaijin pataa
Tämä satsi riitti meille 2,5 päiväksi, kun syömme joka päivä ainakin 2 lämmintä ateriaa.
2 pkt Hawaijinpata-aineksia
2 pkt ( 800g ) jauhelihaa
2 kokonaista suolakurkkua
ketsuppia
currya
1 prk Creme Bonjour Cuisine-pippuriseosta
¤ Ruskista jauhelihat kahdessa erässä. Kiehauta pakkauksen ohjeen mukaan vesi. Muistaakseni vettä tulisi 14 dl. Lisää kiehuvaan veteen pata-ainekset ja ruskistettu jauheliha.
Sekoittele silloin tällöin. Kypsymisen loppuvaiheessa lisää Cuisine-seos, pilkotut suolakurkut, ketsuppia ja currya.
Currya ja ketsuppia en ole mitannut, eli laita niitä sopiva tujaus! =)
Tästä on hieman huonot kuvat, kun en meinannut muistaa niitä ottaa lainkaan!
Tässä kuva Emmin annoksesta.
Ei tämä kauhean herkullisen näköistä ole, mutta NIIN hyvää.
Kommentit