1283249784_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihastuin Kirsillä Paholaisen hilloon ja oli ihan pakko kokeilla itsekin. Tästä tuli niiiiiiin hyvää, makeaa mutta sopivan tulista, nam! Tätä täytyy tehdä useamminkin, yksi purkki on jo melkein tyhjä..
Ohje on kopioitu suoraan Kirsiltä ja tässä se tulee : 

800 g paseerattua tomaattia
400 g punaista paprikaa
chiliä oman maun mukaan  ( laitoin 2 isohkoa punaista chilipalkoa )
6 valkosipulinkynttä
suolaa ( laitoin 1 tl )
oreganoa  ( laitoin 1 tl  )
1/2 dl etikkaa
330 g hillo-marmeladisokeria  eli 1 pkt

 ¤ Pilko paprikat ja chilit pieneksi kuutioksi. Mitä pienempää sen parempaa. Laita kuutiot kattilaan paseeratun tomaatin kanssa tai kaltattujen ja pilkottujen tomaattien kanssa. Lisää valkosipulimurska ja mausteet. Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka sekä hillo-marmeladisokeri. Anna kiehua vielä viitisen minuuttia ja purkita hillo.

1283249831_img-d41d8cd98f00b204e9800998e