1277909639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillä on tänään 3-vuotis hääpäivä ja halusin leipoa jotain hyvää. Charlottaa en ole ikinä leiponut ja sen kuvan bongasin vanhasta reseptikansiosta , pakkohan sitä oli kokeilla! Suklaamuruillakin oli hetki sitten lottaa tarjolla ja sielläkin kurkein! =)
Tuo täyte pilkottaa tuolta jostain kohdista ihan hiukan vaan, laitoin noita kääretortun palasia melko tiivisti sinne kippaan. Ois voinu laittaa vähän harvemmin, niin täytekin olis näkynyt. No, ekaks kerraks ihan hyvä versio!

Tässä oli siis 4 munan kääretorttupohja
sekä täytteenä :

2 prk vispikermaa
1 prk Valion Vaniljarahkaa
2 rkl sokeria
4 liivatelehteä
tilkka kiehuvaa vettä
1 l mansikoita

¤ Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se sokerilla. Lisää lopuksi rahka ja paloitellut mansikat. Purista liivatteista vesi ja sekoita ne kiehuvaan vesitilkkaan. Sekoita liivateseos kerman joukkoon.

Levitin kääretorttupohjan päälle pelkkää kermavaahtoa pienen sipaisun, käärein rullalle ja jääkaappiin. Parin tunnin päästä leikkasin tortun n. sentin paksuisiksi viipaleiksi, vuorasin sopivan kulhon kelmulla, asettelin viipaleet kulhon pohjalle ja reunoille. Kaadoin täytteen kulhoon ja pistin pohjaksi,  (kokoamisvaiheessa kanneksi ),  vielä muutaman viipaleen kääristä. Laitoin jääkaappiin muutamaksi tunniksi ja sitten kumosin sen kakkualustalle. Ja eikun syömään! =)

1277909677_img-d41d8cd98f00b204e9800998e