1266246585_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten oli vielä tarjolla kahvipöydän kunkku, eli täytekakku! Minä tein pursotukset ja 5-vuotias Emmi ripotteli tösselit sekä karkit. Muutama karkki taisi mennä myös suuhun.. Hymy

Tämä on 6 kananmunan pohja, kostutus vaniljamaidolla sekä täytteenä oli mansikka-maitosuklaamousse ja pursotukset Flora Vispiä.

Mansikka-maitosuklaamousse:

200 g mansikoita
1 prk Flora Vispiä
1 prk rahkaa
n. 80 g maitosuklaata
3 liivatelehteä

¤ Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä. Soseuta mansikat. Vatkaa Vispi vaahdoksi ja sekoita joukkoon rahka ja suklaa. Kuumenna mansikkasose mikrossa tosi kuumaksi ja liota siihen puristetut liivatelehdet. Sekoita mansikkaseos suklaavaahtoon ja levitä kakun täytteeksi. 

1266246621_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koristeena oli Amerikan pastilleja, Pätkispaloja sekä vaaleanpunaisia tösseleitä.