1250404849_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rakas ystäväni Anni vietti eilen synttäreitä ja tein hänelle lahjaksi marenkeja. Viime vuonna vein hänelle itsetehtyä dajmia sekä vaaleanpunaisia marenkeja. Mutta tänä vuonna sen piti olla hieman erkoisempaa.. Open Café-blogista bongasin tämän ihanan ohjeen. Hällä on muuten paljon muitakin marenkiohjeita!! =)
Tämä ohje oli kyllä huippuhyvä ja lopputulos taivaallinen! Näistä tuli niiiiiin hyviä! Tämän ohjeen laitan varmaan talteen ja teen näitä varmasti jatkossakin.
Puolitin Tanjan ohjeen ja siitä tuli hieman reilu pellillinen marenkeja.  Ja tässä tämä ohje..

3 valkuaista
3 dl sokeria
1 tl omenaviinietikkaa  ( laitoin väkiviinaetikkaa, kun muuta ei ollut )
n. 1/2 dl turkinpippurirouhetta  ( taisin lorauttaa hieman enemmän! )

¤ Kaada valkuiaiset ja 1 dl sokeria puhtaaseen kulhoon, vatkaa niitä muutama minuutti. Lisää loput sokerit ja vatkaa vielä noin 8 minuuttia. Lisää etikka ja vatkaa vielä hetki. Sekoita lopuksi joukkoon turkinpippurirouhe. Kaada seos pursotinpussiin ja pursota ruusukkeita leivinpaperin päälle. Paista 75 C:asteessa 3 tuntia.