Pitkästä aikaa tännekin tulee päivityksiä.. On ollut aikas kiire viikko töissä ja nyt on viikonloppu vapaa, jee!
Tässä viime viikonlopun ruoka joka oli taivaallisen hyvää, vaikkakin aika väritöntä..

2 pss perunasipulisekoitusta eli 1 kg
1 prk chili-tonnikalaa
2 prk perus tonnikalaa
2 suolakurkkua
1 prk ananaspaloja
1 pieni purkki sulatejuustoa ( Olympia )
1 prk Kippari savujuustoruokakermaa
2 prk eli 4 dl ruokakermaa
suolaa
pippuria

¤ Levitä ensimmäinen perusipulisekoitus-pussi uunivuokaan. Kaada päälle tonnikalat, pilkotut suolakurkut, ananakset ja sulatejuusto nökäreet. Lisää vielä toinen perunasipuli-pussi ja kaada päälle ruokakermat. Kypsennä uunissa noin tunti 200 C asteessa.