Kodin Onni haastoi minut tähän ja tässä olisi totuuksia minusta!

Ekaksi tietysti säännöt.

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

 

1. Minulla on kotona AINA jalassa sukat. 90 % ne ovat villasukat, mutta muutkin käyvät. Esimerkiksi mieheni sukat ovat oikein passelit. En voi sietää sitä tunnetta, kun kävelee paljain jaloin.. Ja varsinkin kun tulee suihkusta ja jos lattialla on jotakin muruja, ne tarttuvat jalkoihin kiinni.. YÖKKKK!!

2. Olen totaalisen koukussa Emmerdaleen! Se on pakko katsoa! Nykyään kun olen töissä, ei sitä ehdi joka päivä katsoa, mutta onneksi meillä on tallentava digiboksi. Muutama viikko sitten boksilla oli ainakin 5 jaksoa Emmerdalea ja katselen niitä sitten yöllä mussutellen jotakin hyvää..

3. Syön Emmiltä jääneet suklaat muka salaa.. Eli kun suklaata jää kaappiin, napsin niitä pikku hiljaa ja kun tulee lauantai, eli Emmin karkkipäivä, huomaan muka sattumalta aamulla, että Emmin karkkipussi on tyhjä. =) Ja sitten on pakko mennä ostamaan lisää..

4. Kun menen suihkuun, minulla on tietty järjestys missä kastelen itseni. Ensiksi jalka ja sitten toinen käsi ja seuraavaksi toinen jalka ja käsi. Sitten muu kroppa ja lopuksi hiukset. Mitäköhön mahtaisi tapahtua, jos joskus kastelisin eri järjestyksessä? 

5. Syon kynsinauhojani niin, että ne ovat sairaan kipeät ja tulehtuneet.

6. Vessapöntössä on pakko olla sellainen hajustin, joka puhdistaa myös. Pyttyyn ei voi tehdä asioitaan ilman sitä! =) Mulla on niitä siivouskaapissa oikein kokoelma ja pähkäilen vaikka kuinka kauan, että minkä tuoksun seuraavaksi laittaisi..


Haastan tähän leikkiin mukaan seuraavat henkilöt:

1. Mian

2. Entun Little Baby N o t h i n g i s t a

3. Nooran

4. Hannan

5. Teresan ja 6. Caritan Suklaamuruista

Pakko ei ole osallistua! =)