2153318.jpg

Tänään on ollut kyllä oikein hääräyspäivä. Pitää käyttää kaikki aika hyväksi kun on vapaata. Seuraava vapaa on sitten jouluaattona.
Tein miehelleni silliä, siis korostan, miehelleni, sillä minä en näitä syö..
Kauheasti nämä joka vuosi saa kehuja.. Ohje on myöskin Tinan keittiöstä, mutta muunneltuna ja laitan tähän nyt oman versioni.

n. 500 g sillifilettä ( käytin Boyn kevytsuolattuja Islannin sillifileitä )
2 prk kermaviiliä
n. 2 dl kevyt majoneesia
1 nippu persiljaa
5 valkosipulinkynttä
3 rkl sinappia

¤ Sekoita keskenään kermaviili, majoneesi, sinappi, silputtu persilja sekä murskatut valkosipulinkynnet. Paloittele sillit ja sekoita kastikkeen joukkoon. Kaada tiiviiseen purkkiin ja laita jääkaappiin maustumaan. Silli on parhaimmillaan noin 4 päivän maustumisen jälkeen. Ja säilyy jääkaapissa noin 2-3 viikkoa.