2041395.jpg

Kuvasta tuli vähän huono..
Viime viikonlopuksi tein taas lemppariamme, eli siskonsoppaa. Ohje  on sama kuin aikaisemminkin, mutta nyt lisäsin soppalautaselle nökäreen creme fraichea. Ja voi että kun tuli hyvää ja niin eri makuista kuin yleensä! Kokeilkaa ihmeessä! =)

2 kg kiinteitä perunoita
vettä keittämiseen
800 g Korpelan siskonmakkaroita ( Mä laitan niitä aina tuplamäärän, kun ne on niin hyviä! )
2 pss keittojuureksia
1 tl suolaa
maustepippureita
2 laakerinlehteä
1 lihaliemikuutio
1 ruukkupersilja

¤ Kuori ja kuutio perunat. Keitä ne lihaliemellä, pippureilla, suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä. Lisää keittojuurekset kun perunat ovat pari minuuttia kiehuneet.
Keitä juurekset kypsiksi ja purista joukkoon siskonmakkarat. Anna kiehua vielä noin 5 minuuttia.
Kun soppa on valmis, lisää joukkoon vielä persiljasilppu. Tarjoa heti!