Kyllä meidänkin keittiössä ollaan viime viikkona ruokaa tehty vaikka töissä olenkin.. Ihan kaikista en ole tänne päivityksiä laittanut..
Töissä on mennyt hyvin. Tai oikeastaan tosi hyvin. Kahvilassa on kiva olla töissä ja tykkään kauheasti asiakaspalvelutyöstä.
Fyysisesti työ oli aluksi aika rankkaa, nyt kroppa pikku hiljaa tottuu. Ekoina päivinä oli jalat niin kipeät, että meinasi itku tulla. =( 
Tytöilläkin on mennyt kohtalaisen hyvin. Emmi pikkasen vielä aamuisin itkee ja sanoo, että ei halua mennä tarhaan. Mutta kun hänet sieltä haetaan kotiin, hän höpöttää innoissaan kaikkia tarhajuttuja ja laulaa ihania uusia lauluja.  " Tillin tällin tömpsis.. "  vai miten se meni..
Ella itki aluksi ihan hirveästi kun jätin hänet tarhaan. Ja minäkin portin ulkopuolella päästin porun. Ekoina päivinä Ella ei ollut edes syönyt siellä saatikka nukkunut.
Mutta eilen meidän Papana-Ella yllätti äidin positiivisesti. Hän nimittäin ojensi kädet tarhatätille ja meni syliin, eikä itkenyt yhtään! Eikä katsonut enää äitiin päin vaan meni heti leikkimään. =)

Eli kyllä se tästä lähtee sujumaan. Tänään mulla on ansaittu vapaa päivä. On hieman näitä kotitöitä rästissä, eli tänään on pölyrätti huiskunnut!

Tietysti  tässä tarhahommassa on ne huonot puoletkin. Molemmilla tytöillä valuu nenät ja Emmi pikkasen yskii. Ja Ellan ryhmässä on Entero-rokkoa, me emme ainakaan vielä olla sitä saatu. Mutta kyllä sekin varmaan meille tulee, kyllä ne pöpöt siellä kuitenkin kiertää.

Kyllä tässä pitäisi jotain leipoakin, mun tekis kauheasti mieli pullaa! Katsotaan, jos vaikka viikonloppuna pyöräyttäisin pullataikinan.

Nähdään taas piakkoin! 


Glitter Photos


Hauskaa tulevaa Halloweeniä kaikille!