2014970.jpg

Sunnuntai-illaksi piti tehdä jotain ihanaa ruokaa. Nigellan nugetteja olen miettinyt jo pitkään ja Kliivialta sain siihen vihdoinkin kimmokkeen. Kiitos Kliivia!
Ja kuten Kliiviakin sanoi, minä en osta enää ikinä valmiita nugetteja, nämä olivat niin sairaan hyviä! Ihanan pehmeitä ja takuulla tietää mitä niissä on.
Dippilautasella oli kurkku-, porkkana ja paprkatikkuja. Dippikastikkeena Taffelin Taco-dippi.
Lohkoperunat tein siten, että lohkoin perunat, kaadoin kulhoon öljyä, suolaa, paprikajauhetta ja mustapippuria ja ne perunat tietty. Sekoittelin ja paistoin 225 C:asteessa noin 25 minuuttia.

Ja sitten ne nugetit.

1 pkt maustamatonta broilerin filettä  ( n. 600 g )
1 prk bulgarian jogurttia
1 1/2 pkt suolakeksejä  ( minä käytin Rainbown )

¤ Leikkaa kanafileet sopiviksi suupaloiksi ja laita kanneliseen kippaan. Kaada päälle jogurtti ja sekoittele hieman. Laita jääkaappiin maustumaan seuraavaan päivään.
SEURAAVANA PÄIVÄNÄ: Murskaa suolakeksit pussissa esimerkiksi kaulimella. Kasta kanapalat keksimuruihin ja paista uunipellillä 225 C:asteessa n. 15 minuuttia. Kypsyys kannataa tarkastaa halkaisemalla yksi nugetti.

OLIVAT KYLLÄ HYVIÄ!!

2014972.jpg
Tässä vielä lahempää kuvia perunoista ja nugeteista.