1889344.jpg

Sunnuntai-aamuksi tein meille pannarin ja kevyen sellaisen. Täytyy kyllä myöntää, että tämä tosiaan maistui kevyelle, eli ei millekään. Sokeria tässä ohjeessa on tosi vähän, eikä rasvaa lainkaan. Marjat tuossa päällä olivat huippu-muikeita, mutta minkäs teet kun pitää laihduttaa.. =)
Ohje on Myllyn Parhaiden reseptivihkosesta. Hieman sitä muuttelin kaapin sisällön vuoksi.
Tästä saisi hieman muokkaamalla maukkaammankin version, esim. lisäämällä voisulaa ja sokeria reippaasti. Oih, se varmaan olisi hyvää, slurps! =)

5 dl rasvatonta maitoa
1 prk rahkaa
3 kananmunaa
4 dl hiivaleipäjauhoja
1 1/2 dl kaurahiutaleita  ( ohjeessa luki 1 1/2 dl kauramannasuurimoita )
2 tl leivinjauhetta
2 rkl fariinisokeria
1/2 tl suolaa
1 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria

Päälle:

4 dl vademia, mustikoita, mansikoita tai hedelmiä oman maun mukaan.
Minulla oli vadelmia ja mustikoita.

¤ Sekoita kaikki pannarin ainekset keskenään ja anna turvota puolisen tuntia.
Vuoraa leivinpaperilla unnipelti ja voitele leivinpaperi.
Kaada pannaritaikina siihen ja paista 200 C:asteessa noin 25 minuuttia, kunnes se on kauniin värinen.
Ohjeessa luki, että valmiin pannarin päälle voi ripotella sokeria, mutta tietenkään minä en sitä lisännyt..