Tässä pikku Snack-pala, tosin en syö tätä itse. Tää on miehen herkkua, minä en voi syödä kookosta, koska se maistuu ja haisee ihan pääkivulle! =)
Mies kuitenkin ylisti tätä herkkua ja oli siitä haltioissaan!

1700824.jpg
Tälläisistä aineksista se siis syntyi..

n. 400 g ahvenfileita ( Tai jotain muuta kalaa )
n. 200 g katkarapuja
2 rkl sitruunamehua
1/2 tl suolaa
1/2 rkl öljyä
3 tl punaista currytahnaa
1 tl inkivääritahnaa
1 tlk kookosmaitoa ( 400 g )
1 rkl soijakastiketta
1 tlk ananaspaloja tölkissä
siitakesieniä ( tai muuta sieniä )
ruohosipulia

¤ Leikkaa ahvenfileet pienemmiksi paloiksi. Mausta ne sitruunamehulla ja suolalla.
Kuumenna öljyä pannulla ja lisää öljyyn curry- ja inkivääritahna. Anna hetki kuumentua, jotta maut irtoavat paremmin. VARO, tahnat ruiskuvat kun ne kuumenevat!!!
Lisää pannulle kookosmaito, soijakastike, valutetut ananaspalat ja pilkotut siitakesienet. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta ahvenpalat pannulle ja anna niiden kypysyä kannen alla noin 4 minuuttia, kuitenkin niin, että ne kypsyvät.
Lisää lopuksi katkaravut ja ruohosipulisilppu. Anna katkarapujen vaan hieman lämmetä, koska jos keität niitä, niin ne sitkistyvät. Sekoittele samalla varovasti ettei ahvenpalat hajoa.
Tarjoile esimerkiksi riisin kera.

Mä en tehnyt riisiä, vaan mies söi soppaa paahtoleivän kera. =)

1700820.jpg
Tässä soppa pöhisee pannulla.

1700821.jpg
Ja fädäng, valmista tuli! Koristeena on tilliä..