1618371.jpg
Tässä ihana herkku, jos vaan malttaa jäähdyttää leivokset kunnolla! Itse olen muutaman kerran syönyt niitä jo kuumina kylmän maidon kera, mutta aivan mahtavilta ne maistuvat esimerkiksi seuraavana päivänä kun ovat olleet jääkaapissa! =)

150 g tummaa suklaata
150 g voita
3 kananmunaa
2 1/2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
2 dl pähkinöitä ( esimerkiksi saksan-, pecan-, tai hasselpähkinöitä )


¤ Sulata voi ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoittele hetki, että suklaa sulaa.
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää jäähtynyt suklaaseos, jauhot, vaniljasokeri ja rouhitut pähkinät kananmunavaahtoon.
Kaada leivinpaperilla vuorattuun laakeaan vuokaan. Kypsennä 175 C:asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä jääkaapissa vähintään neljä tuntia! Leikkaa neliöiksi ja tarjoa esimerkiksi vaniljajäätelön kera.


Teen yleensä Browniesin lasagne-vuokaan, niin paloista tulee korkeita. Kuvan laitan taas myöhemmin, kun saan leivottua!
Ohje on Kotiliesi-lehdestä. www.kotiliesi.fi

1618355.jpg
Tässä suklaa ja voi sulaa.

1618356.jpg
Brownies ennen uunia..
Ja jälkeen...
1618357.jpg

Tarjolla kermavaahdon kera, NAM!!
1618368.jpg