torstai, 24. heinäkuu 2008
Pekoni-lihapullat
400 g sikanauta jauhelihaa
4 siivua pekonia ( voi laittaa enemmänkin )
3 rkl parmesaania
1 kananmuna
3 siivua vaaleaa leipää ( esimerkiksi paahtoleipää )
0,5 dl lihalientä
1 pieni sipuli
suolaa
pippuria
tilkka oliiviöljyä
¤ Valmista lihaliemi. Revi leivänsisus kulhoon. Kaada joukkoon lihaliemi ja lisää jauheliha.
Hienonna sipuli ja kuullota sitä hetki pannulla.
Lisää massaan sipuli, silputtu pekoni ja parmesaaniraaste. Muasta suolalla ja pippurilla. Suolan käyttöä kannattaa varoa, koska pekonissa on jo aika paljon suolaa.
Lisää massaan lopuksi tilkka oliiviöljyä.
Pyörittele kostein käsin lihapullia ja paista 190 C:asteessa 8-10 minuuttia.
Tässä raaka lihapullamassa.
Raakoja lihapullia..
Ja kypsiä..
Kuva on näköjään vähän huono. Mutta pullien maku on hyvä ja pikkasen erilainen kuin yleensä.
Tein tämän satsin kaksinkertaisena ja siitä tuli 51 pikkuista lihapullaa.
Kommentit