torstai, 12. kesäkuu 2008
Lohi-pitaleivät
Siispä olen oppinut sitä syömään, MUTTA se kala pitää olla siinä muodossa, että YHTÄÄN RUOTOA EI SAA OLLA!!!!!!!! Ja pääasiassa syön vain kirjolohta.. Mikään nirso en siis ole!! Heh..
Tässä hyvä ohje, kala sopi tähän hyvin ja minäkin ihan oikeasti tykkäsin näistä!
valmiita pitaleipiä
n. 400 g lohifilettä
tomaattia
kurkkua
lehtisalaattia
sipulia
kermaviilikastiketta ( sekoitin kermaviiliin Taffelin tilli-ruohosipuli dipin )
¤ Kostuta pitaleipiä pikkasen ja paahda ne paahtimessa.
Leikkaa pitaleipä auki ja levitä pohjalle kermaviilikastiketta, salaattia, tomaattia, sipulirenkaita ja kurkkua. Ripottele lohipaloja vielä mukaan. Kalan voi laittaa kylmänä tai lämpimänä. Minä laitoin lämpimänä, koska kylmä kala sitten taas ei maistu hyvälle.. =)
Nimimerkki SUPERNIRSO!!
Meidän perjantai-illan snack-pala!
Kommentit