Meidän perheen arkiruokana tein täksi viikoksi perunamuusia ja kanakastiketta. Ei tämä nyt ihan koko viikoksi riitä, mutta ainakin kolmeksi päiväksi.

Perunamuusiin laitoin

2 kg jauhoisia perunoita
suolaa
maitoa
voita

¤ Kuori ja paloittele perunat hieman pienemmiksi. Keitä perunat kypsiksi.
Survo vatkaimella perunoita hieman. Laita voinokareita kuumien perunoiden joukkoon ja sekoita sähkövatkaimella. Lisää joukkoon maitoa ja sekoita tasaiseksi.
Maitoa ja voita en ole mitannut, mutta tähän satsiin laitoin n. 150 g voita ja ainakin puoli litraa maitoa.

Kanakastike:

400 g broilerin fileesuikaleita
1 prk ananaspaloja
1 prk ruokakermaa ( 2,5 dl )
1 prk Creme Bonjour Cuisine-Indian Currya

¤ Kypsennä kanasuikaleet. Lisää muut ainekset ja hauduta ainakin 20 minuuttia.

Tuo Indian Curry-seos oli joku ihan uusi juttu, pitihän sitä heti kokeilla. Siinä oli aika paljon currya, mutta ei ainakaan mun mielestäni liikaa.
1589836.jpg
Tässä lopputulos, laitoin lisukkeeksi keitettyä maissia ja tuoretta kurkkua. Kyllä tuli hyvää!
Ellakin söi perunamuusia, vaikka siinä taisi olla pikkuisen klomppeja. Tällä kertaa ne klompitkin menivät alas! =)