2 pkt Hovi-mustapippurituorejuustoa
1 kurkku

2 paprikaa
400 g broilerin filettä ( Käytän itse hunajamarinoituja fileitä )
2 valkosipulinkynttä




¤ Leikkaa kanafileet pieniksi paloiksi ja ruskista pannulla.
Leikkaa kurkku ja paprika pieniksi kuutioiksi.
Sekoita keskenään tuorejuusto, kurkku, paprika ja jäähdytetyt kanapalat. Kanoja voi vielä kypsänä leikata hieman pienemmäksi. Lisää lopuksi joukkoon 2 puristettua valkosipulinkynttä.
Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Laita täytettä esimerkiksi tacojen tai tortillojen väliin.

1549114.jpg
Tässä sunnuntai-illan snack-pala. Oli kyllä hyvää. =)
Täytettä jäi vielä, joten taidan syödä sitä tänään paahtoleivän päällä!